Stapelbedden

                                            

        .

Mag ik u voorstellen: Dit is Kintu,

Kintu is een 8-jarige jongen die woont in het buitengebied van Nandere, een klein dorp in midden Oeganda. Net als elke jongen van zijn leeftijd houdt hij van spelen en voetballen. Ook wil hij heel graag naar school. Hij wil later onderwijzer worden.

Anderhalf uur lopen naar school

Om zijn droom werkelijkheid te laten worden moet hij natuurlijk naar school. Echter om op school te komen moet hij ‘s morgens ruim anderhalf uur lopen over slechte zandwegen. ’s Avonds dezelfde weg terug. En zo vergaat het vele kinderen. Het is vaak te gevaarlijk en vermoeiend. Daarom zijn er veel kinderen die om die reden niet naar school kunnen!

Daarom heeft Stichting “Mens in Oeganda” twee slaapzalen op school gerenoveerd, waar 200 kinderen bu veilig kunnen slapen. Nu de slaapzalen er zijn moeten er ook stapelbedden komen. De eerste 50 bedden zijn door een gulle sponsor geschonken. Voor de andere 50 bedden hebben we nog geen financiële middelen.

Sponsor een stapelbed!

Een stapelbed kost € 80,- en hiermee kunnen 2 kinderen veilig op school slapen. Doneren kan eenvoudig via onderstaande QR-code of bankrekening. Elk bedrag is welkom! In totaal hebben we € 4000,- nodig..

Wij zijn “Mens in Oeganda”, een initiatief van de stichting Ekeunos en gevestigd in Doesburg. Wij komen op voor mensen die een zwaar bestaan leiden in de zeer arme streek Luweero in Oeganda. Geen werk, geen geld en geen toekomstperspectief.  Wij kunnen ze een toekomstperspectief geven!

Bankrekening

NL52RABO 0319 621 588

Tnv Ekeunos

Indien u op bovenstaande knop klikt of de QR code scant, kunt u ons eenvoudig sponsoren. U kunt het bedrag eventueel makkelijk aanpassen.

Bij voorbaat hartelijk dank en met vriendelijke groeten.

        .

Namens “Mens in Oeganda”  Kees Nederhoff, Tonnie Spinhoven, Henny Slokker

Stichting Ekeunos-Doesburg

IJsselkade 102 tel 06 123 98294

email slokkerh@gmail.com ANBI gecertificeerd

Terug naar boven